Månedlig arkiv: mars 2013

Medlemsmøte 5. mars 2013

Første medlemsmøte avholdt i møterommet på vårt nye standplasshus.

18 medlemmer fant veien til Åres Skytesenter for å få litt info om skytterlaget, utbyggingen på Åres, samt og bli kjent med styremedlemmene.
Det ble også kaffe og kaker, som huskomiteen hadde ordnet, og satt i stand.
Vi hadde besøk fra Vestfold Skyttersamlag, ved ungdomskontakt Per Olav Næss og studieleder Emil Engen. Disse bidro med mye fin informasjon om ungdomsarbeidet i samlaget, og hvilke muligheter vi har til kurser og opplæring av lokale instruktører og ungdomsledere.
Har vi spørsmål eller trenger assistanse til alt innen ungdomsarbeidet, så står disse karene og andre i samlaget klare til å bidra i vårt lokale lag.

Kvelden ble meget hyggelig, praten gikk livlig og mange av de fremmøtte satte pris på nybygget.

Styret lovet oppstart storvilttrening 7. mai, , og da skal 4 elektroniske skiver være klare!

Informasjon fra styret

Husk årsmøte 20.11.2018 kl. 19:00